verse friet,

het lekkerste! altijd een feestje! bij het frietplein

Van aardappel naar verse friet

wat gebeurt er allemaal met uw zak friet

Na het handmatig snijden, wordt onze friet voorgebakken. Dit gebeurt in een speciale oven met plantaardig vet. Daarna gaat de voorgebakken friet “rusten”. Dat wil zeggen dat de voorgebakken friet zijn warmte kwijt moet kunnen. Als we dit proces zouden overslaan, wordt de friet slap tijdens het afbakken. Nu is onze friet klaar om afgebakken te worden! Onze friet wordt licht gezouten en in een puntzak geschept. Vergeet u onze speciaal sauzen niet! Eet smakelijk!

Meer weten over?

Verantwoord frituren?

Vloeibaar frituurvet is rijk aan onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren verlagen het cholesterolgehalte in vergelijking tot verzadigde vetzuren. Een laag cholesterolgehalte, vooral een laag LDL-cholesterol, vermindert het risico op hart- en vaatziekten

Frietplein

Naast snacks haal je hier heerlijke verse friet mét sausjes naar keuze van de sauzenbar. De verse friet wordt ter plekke gesneden en er wordt geen kunstmatige, ongezonde olie gebruikt. Bij het Frietplein kan je kiezen uit meer dan  10 verschillende sausen . Eet smakelijk!

Onze sausen?

Bij het Frietplein denken ook aan onze klanten met een bepaalde voedselallergie en doen ons best om te zorgen dat er altijd glutenvrije-, lactosevrije en vegan sauzen zijn. . De frites worden altijd in een aparte friteuse gebakken zodat ze 100% glutenvrij zijn..

Assortiment

Bij het Frietplein kunt u genieten van hoogkwalitatieve verse friet en snacks. Alleen de beste kwaliteit is wat wij aan u willen bieden, immers kwaliteit staat voorop en onze gasten zijn zeer kritisch ten aanzien van ons aangeboden snack assortiment