frietplein frituurt

schoon en verantwoord

Waarom verantwoord frituren?

Frietplein gaat voor kwaliteit!

Waarom verantwoord frituren?

Verantwoord Frituren. We moeten af van het vette-snack-imago. Maar daar moeten we wel met alle cafetaria-ondernemers samen aan werken. Frietplein heeft bewust gekozen voor een superieure kwaliteit. We kiezen A-merken voor al onze producten en dat tezamen is een super combi. Omdat we kiezen voor kwaliteit en vloeibaar frituurvet komen mensen bij ons voor een lekkere, snelle hap die op een gezondere manier bereid is met vloeibaar vet. Verantwoord Frituren in vloeibaar frituurvet past dan ook perfect binnen onze keuze om voor kwaliteit te gaan. 

Meer weten over?

Frietplein

Naast snacks haal je hier heerlijke verse friet mét sausjes naar keuze van de sauzenbar. De verse friet wordt ter plekke gesneden en er wordt geen kunstmatige, ongezonde olie gebruikt. Bij het Frietplein kan je kiezen uit meer dan 10 verschillende sausen . Eet smakelijk!

Verse friet?

Onze frites wordt elke dag vers en handmatig gesneden uit Het Frietplein werkt met eerste klas aardappelen. Deze worden dagelijks vers geschild en gesneden. Dus 100% goudeerlijke frites! Het maken van goede en lekkere frites een kwestie van echt vakmanschap.

Onze sausen?

Bij het Frietplein denken ook aan onze klanten met een bepaalde voedselallergie en doen ons best om te zorgen dat er altijd glutenvrije-, lactosevrije en vegan sauzen zijn. . De frites worden altijd in een aparte friteuse gebakken zodat ze 100% glutenvrij zijn.

Assortiment

Bij het Frietplein kunt u genieten van hoogkwalitatieve verse friet en snacks. Alleen de beste kwaliteit is wat wij aan u willen bieden, immers kwaliteit staat voorop en onze gasten zijn zeer kritisch ten aanzien van ons aangeboden snack assortiment